Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérlek próbálkozzál újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
 

Bemutatkozás

Sok szeretettel köszöntelek a Kolibri Ruhagalériában!

Nagy Renáta vagyok, csepeli lakos, és évek óta foglalkozom használtruhák árusításával kisebb-nagyobb szünetekkel. Jelenleg a webáruházam másodállásként üzemel, de igyekszem minden vásárlóm rendelését maximálisan és minél gyorsabban feldolgozni.

Kínálatomban kizárólag nőknek szánt ruházatot árusítok, melyben fellelhetők márkás női használt felsőruházat, egyberuházat, divatkiegészítők, bizsuk - mindegyik egyedi és hibátlan darab. Ezeken kívül a "Kincsestár" szekcióban egyéb használt vagy új tárgyakra is bukkanhatsz mindenféle témában és kategóriában. A ruhák nagy része angol használtruha, de akad holland és svájc eredetű is. Mindegyik darabot pontosan lemérek, mind hosszúság ügyileg, mind súly szerint. Minden termék sok paraméterrel és sok jó minőségű fotóval kerül fel a kínálatba, hogy még inkább megkönnyítsem a döntésedet.

Miért Kolibri Ruhagaléria?

A névválasztás nem volt véletlen. Évekkel ezelőtt működött egy kis használtruha üzletem a belvárosban a Király utcában. Remek kis hely volt, olcsó és szép női használtruhákkal és holmikkal, de sajnos bezárásra ítéltetett a boltocska.

A interneten még mindig fellelhető néhány pozitív hangvételű cikk a Kolibri Ruhagalériáról, mikor még működő üzlet volt, ezeket itt megnézheted:

Nézzen szét a kínálatomban még ma, legyen követőm a Facebookon és egyéb közösségi oldalaimon. Iratkozz fel hírleveleimre is, melyben mindig értesítészt kapsz, ha valami újdonság kerül fel az oldalra, vagy ha bármilyen új hírrel bővül a webáruház.

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed lenne, kérlek írj nekem az info.kolibriruha@gmail.com e-mail címre!

Webáruház készítés